Over Ons

Philicka, huis van plaids

De mooiste producten ter wereld komen allemaal uit de natuur. Truffels uit de Périgord, onberispelijke diamanten, het zachtste leer… Ze zijn allemaal even zeldzaam als luxueus. De kasjmierwol die we gebruiken in onze plaids is van datzelfde niveau.

Textielfamilie

Als echte textielfamilie zijn wij zeer vertrouwd met de eigenschappen van vezels, draden en garens. We kennen onze wevers goed, die hun vak al eeuwenlang van generatie op generatie overdragen. En wij houden van duurzame producten, gemaakt van de beste materialen die de natuur te bieden heeft. Ons assortiment plaids combineert al deze elementen.

Uw cashmere moment

Philicka is klein begonnen; slechts een handvol plaids, zorgvuldig stap voor stap ontwikkeld. We hebben onze liefde en aandacht voor detail in elk deel van het proces gestoken; het schetsen van de ontwerpen, het mengen van de kleuren, het doen van testruns en het uitvoeren van kwaliteitscontroles… Ons doel is om duurzame plaids te creëren die u niet alleen warm houden, maar ook een mate van schoonheid, comfort en luxe aan uw leven toevoegen. Plaids voor uw cashmere moment!

Philicka

Onze merknaam is veelgelaagd en heeft verschillende betekenissen:

– Philharmonic: een harmonieus leven.
– Fika: het onvertaalbare Zweedse begrip voor een moment van rust.
– Flicka: het wilde paard uit de film.
– Philippa: wat betekent ‘zij die van paarden houdt’.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)